Etiketeepokë

Opinion

E vërteta dhe virtyti në epokën Trump

nga Paul Krugman. E mbani mend kohën, kur e vërteta ishte thjesht një fjalë tjetër pa asnjë domethënie të veçantë? Këto ditë është vetëm një fjalë tjetër, për...

OPINIONE