Etiketeerion veliaj

Opinion

Erion, ku shkuan lekët?

Panajot Soko, ekspert ekonomie Në disa portale, të hënën qarkulloi një lajm në lidhje me një iniciativë të Bashkisë Tiranë për dhënien e administrimit të...

Opinion

Miti i rremë i “superkryetarit”

Bislim Lakna Kohët e fundit kemi parë të qarkullojnë në rrjetet sociale fotografi dhe postime të pafundme nga llogaritë tejet aktive të kryetarit të Bashkisë...

Shqiperia

Tirana abstrakte e Erion Veliajt

Lewis Mumford, një nga sociologët urbanistë më të rëndësishëm, ka shpjeguar se mënyra sesi zhvillohet një qytet, që nga fasadat e godinave, sheshet, rrugët e...

OPINIONE

INTERVISTA