EtiketeErjon Veliaj

Opinion

Kur lali Eri shthuret live

nga Andi Bushati. Po t’i shikoje sot shumë nga komentet e përballjes së Erion Veliajt me gazetarët në “Opinion”, të bënte përshtypje një emërues i përbashkët...

Shqiperia

Kur bën humor policash dhe Lali Eri

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, e ka nisur ditën e sotme me këngën “me të bardha, me të bardha veshur-o”. Veliaj ka zgjedhur pikërisht këtë...