Etiketeeuropiane

Bota

Socialdemokracia europiane po rrëzohet!

Socialdemokratët europianë duan t’i japin zemër vetes për zgjedhjet në Parlamentin Europian në fund të majit. Me të drejtë, sepse sondazhet e tyre tregojnë...

Shqiperia

Edhe europianë, edhe myslimanë

Në llogarinë e saj zyrtare në twitter, Ministria e Europës dhe e Punëve të Jashtme, më datë 31 korrik deklaron: “Ne jemi shoqëri sekulare, ne jemi europianë”...