EtiketeFabjan Ceka

Opinion

Mesianizmi shqiptar dhe Amerika

nga Fabjan Ceka. Nese pranojm se koncepti i mesianizmit ka te bej me ardhjen e nje figure mesianike – dikush qe do te jete shpetimtari dhe çliruesi i nje...

Opinion

Interviste imagjinare me Skenderbeun

nga Fabjan Ceka. Fabjan Ceka: Iskender Bej, si ju duket fati i Shqiperise sot? Iskender Bej: Shqiperia!? Ca domethene kjo fjale!? Fabjan Ceka: Bej, Shqiperia...

OPINIONE