Etiketefaqe

Bota

Putin nënshkruan ligjet për internetin

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, nënshkroi legjislacionin që u mundëson autoriteteve ruse të bllokojnë faqet e internetit dhe të miratojnë dënime për...

OPINIONE