Etiketefe

Opinion

Terroristët dhe terrorizmi kanë fe!

nga Ervis jangulli. Sulmi i fundit terrorist ka shkatuar një dhimbje te madhe në mbarë botën islame, mirepo kjo ngjarje dhe kjo dhimbje s’duhet të na bëhet...

Opinion

Mesianizmi shqiptar dhe Amerika

nga Fabjan Ceka. Nese pranojm se koncepti i mesianizmit ka te bej me ardhjen e nje figure mesianike – dikush qe do te jete shpetimtari dhe çliruesi i nje...