EtiketeFehim Taştekin

Bota Opinion

Loja e Iranit dhe rezultati i parë

nga Fehim Taştekin Klika aktuale që ndodhet në Shtëpinë e Bardhë është duke punuar për të vënë në jetë ambicjet e mbetura përgjysëm nga ekipi i mëparshëm në...

Bota Opinion

Mbylle Gojën!

nga Fehim Taştekin Në politikën e jashtme Turqinë e pret një rrugë ‘e lëkundshme’ për t’u ndjekur duke qënë se Tajip Erdogani e mori pushtetin pas zgjedhjeve...

Bota Opinion

Dëshironi një ‘ISIS Dietik’?

nga Fehim Taştekin Nuk është e nevojshme që të reduktohet asgjë përsa i përket disa përkufizime të kontrolluara në mënyrë të thjeshtë të parashtruara si lajme...