Etiketefemra

Sport

Shqipëria mund Izraelin

Kombëtarja e volejbollit të femrave është rikthyer tek fitorja, ndërsa ka triumfuar përballë Izraelit në Ranana, thellësisht 3-0. Finalja opsion. Izrael –...

Opinion

Ktheni femrat në shtëpi…

nga Anila Rezhda. Nuk ka shtyp ne botë qe te mos merret tashme me dëshmitë e femrave qe janë ngacmuar ose përdhunuar dikur. Është pafytyrësi femërore për te...

Bota Islamofobi

Me shami dhe pilote!

I pari personel avioni vetëm me pjesëtare femra ka hapur së fundmi një linjë fluturimesh, të quajtur Royal Brunei Airlines. Është një moment historik për botën...