EtiketeFIFA

Bota Sport

Skandal në FIFA

Nuk po kanë të ndalur skandalet në FIFA. Pas raporteve për rregullin financiar dhe shumë transferimet të parregullta, FIFA është goditur nga një tjetër skandal...