Etiketefjalë të urta popullore

Kultura Shqiperia

Fjalë të urta popullore

• Qesen e armën mos ia dorëzo gruas! • Sherrin e mbjellin gratë dhe e korrin burrat!?  • As me miq e as me anmiq, gojën mos e f’lliq! • Atdheun nuk mund ta...

OPINIONE