EtiketeForcat Demokratike Siriane (FDS)

Bota

Erdogani i tregon vendin Francës

Fjala ‘mund të ndërmjetësojmë mes Turqisë dhe Forcave Demokratike Siriane (FDS)’, nëse kjo është e vërtetë, është një deklaratë që i kapërcen tejmase kufirin...