EtiketeFrancë

Bota

Emigrantët rrihen për ushqime

Të paktën pesë emigrantë janë lënduar në qytetin port të Francës në Calais, pas një përleshjeje mes afganëve dhe eritreanëve. Katër të rinj nga Eritrea të...

Bota

Arrestohen femrat me hixhab në Francë

Në qytetin Kane, policia franceze ka arrestuar 10 femra me hixhab. Këto femra janë arrestuar për shkak të veshjes së burkinit në qyteti bregdetar. Burkini...

OPINIONE