Etiketegjallë

Bota

Viziton varrin e vet pas 20 vitesh!

Matthew Whitaker është jashtëzakonisht me fat që sot është i gjallë dhe për jetën e tij i detyrohet Azita Milanian, e cila e gjeti atë të varrosur gjallë në...