EtiketeGjergji Thanasi

Historia Opinion Shqiperia

Berati nga Ducja te Dulla

Nga Gjergji Thanasi Në mënyrë të përmbledhur historia e Beratit dhe xhanëm e gjithë Shqipërisë për  gjatë gjysmës së shek.XX mund të përmblidhet në këto dy...

Opinion Shqiperia

Pac fatin e Erionka Velisë

GJERGJI THANASI Për të ilustruar titullin e shkrimit do t’i ofrojmë lexuesit dy foto të Erionkës në 2 kohë të ndryshme. Në foto e parë Erionka pak më shumë se...