EtiketeGjorgje Ivanov

Rajoni

Ivanov: Më 30 shtator nuk do të votoj

“Dy herë e mora besimin e qytetarëve që të mos lejoj ndryshimin e Kushtetutës me qëllim ndryshimin e emrit, dhe nuk pranoj ideja dhe propozime që do ta...