Etiketegjumë

Shkence

Sipas moshave, sa orë gjumë na duhen?

Gjumi është shumë i rëndësishëm për shëndetin mendor dhe fizik. Ai është gjithashtu një tregues për t’i bërë gjërat në mënyrën e duhur. Por fatkeqësisht...