EtiketeGresa Hasa

Shqiperia Sociale

Hapa të vegjël të mëdhenj

/Gresa Hasa/ “Çdo ditë kam nga një shenjë të re ndër duar. Puna e re është fizike dhe me orare të zgjatura. Sigurisht, pagesa është absurde. Më duhet të...

Opinion

8 Mars ka çdo ditë

/Gresa Hasa/ “There’s so many different worlds So many different suns And we have just one world But we live in different ones” Tingujt rrok të bandës...

OPINIONE