EtiketeHAFIZ ABAZ GOLEMI

Historia

HAFIZ ABAZ GOLEMI

Nga: Nexhat Ibrahimi Hafiz Abaz Golemi u lind në Shkodër në vitin 1870. Mësimet i kreu në Ruzhdije dhe në Medresenë e Pazarit. Studimet i vazhdoi në Stamboll...

OPINIONE