Etiketehajdut

Opinion

A na duhet një bandit President?!

Nga Elvi Fundo PS dhe LSI, pra mazhorancat e Rilindjes, sot u rikthyen në skenarin e pranverës të vitit 2013. Ashtu siç raportuan mediat në atë kohë, Rama-Meta...

OPINIONE