EtiketeHeiko Maas

Bota

Maas lavdëron rolin e Turqisë në Idlib

Ministri i Jashtëm gjerman Heiko Maas tha se Turqia ka luajtur një rol jashtëzakonisht pozitiv në bisedimet për Sirinë në përgjithësi dhe Idlibin në veçanti...

Bota Opinion

Turqia është një vend evropian!

Nga: Ozan Ceyhun Turqia është një vend unik që ka territore në Azi dhe Evropë. Pa marrë parasysh se çfarë thuhet për këtë, Turqia është një vend evropian...