Etiketehipertensioni

Bota

George H.W. Bush shtrohet në spital

Presidenti i 41-të i SHBA-së, George H. W. Bush, 93 vjeç, u shtrua në spital, pas një gjendje hipotensioni dhe lodhjeje, njoftoi zëdhënësi i tij që theksoi se...