EtiketeIdlib

Bota

OKB dërgon ndihma humanitare në Siri

Kombet e Bashkuara (KB) kanë dërguar 16 maunë me ndihma humanitare në veriperëndim të Sirinë ku miliona njerëz kanë nevojë për ndihmë shkaku i konfliktit të...

Bota

OKB dërgon ndihma humanitare në Idlib

OKB sot ka dërguar gjithsej 67 maunë me ndihma humanitare për Idlibin, provincë veriperëndimore në Siri, ku miliona njerëz kanë nevojë të madhe për ndihmë...

Bota

Maas lavdëron rolin e Turqisë në Idlib

Ministri i Jashtëm gjerman Heiko Maas tha se Turqia ka luajtur një rol jashtëzakonisht pozitiv në bisedimet për Sirinë në përgjithësi dhe Idlibin në veçanti...