Etiketeindustria e mbrojtjes

Bota

Turqia rrit me 24% shpenzimet ushtarake

Në 10 vitet e fundit Turqia e ka rritur me 65% buxhetin e saj të mbrojtjes, kur kurse në vitin 2018 ajo është renditur në vend të parë në mesin e 15 vendeve që...

Bota

Irani demonstron radarin e ri

Irani ka prezantuar në media sistemin e ri të “radarit pasiv” me kapacitet të përcaktojë mikromjetet ajrore dhe raketat në lëvizje mbi qendrat e banuara. Sipas...