Etiketeindustria turke e mbrojtjes

Bota

Helikopteri turk ATAK pëlqehet në ShBA

Helikopteri vendas dhe kombëtar turk “ATAK” vazhdon të tërheqë vëmendjen e botës. Imazhet e mahnitshme të helikopterit “ATAK”, një nga ‘bebet e syrit’ të...