EtiketeInstituti Yunus Emre

Bota

Muzika turke në Moskë

“Instituti Yunus Emre” (YEE) në kuadër të Festivalit Ndërkombëtar të Muzikës që u mbajt në Konservatorin Shtetëror Tchaikovsky në Moskë organizoi...

Bota

“Turqia nuk ka agjendë sekrete”

Zëdhënësi i Presidencës, Ibrahim Kallën (Kalın) mbajti një fjalim në hapje të programit me temë “Takimi i TIKA-s në Ankara”, organizuar në Sallën e...

Shqiperia

Promovohet kultura turke në Tiranë

Instituti “Yunus Emre” në Tiranë në bashkëpunim me Bashkinë Küçükçekmece të Stambollit ka organizuar aktivitetin kulturor dhe artistik me temë “Karvani i...