EtiketeIsa Myzyraj

Opinion

Çfarë po ndodh në Katar?

Nga Isa Myzyraj Arabia Saudite, Egjipti, Bahreini, Emiratet e Bashkuara Arabe, Jemeni dhe Maldivet ndërprenë të hënën marrëdhëniet diplomatike me Katarin, duke...