Etiketeislamofobia

Opinion

Islami, islamofobia dhe Perëndimi

Islami dhe Perëndimi, nga popujt përkatës, perceptohen kryesisht si dy kategori të veçuara, jo rrallë të rivalizuara, dy bota të ndara dhe të mbyllura, që nuk...

Opinion

Islamofobia

Latif Mustafa Islamofobia, sado që si koncept i ri të duket, rrënjët e saj, gjegjësisht formësimet më primitive të saj kanë të bëjnë me dy sëmundjet më të...

Islamofobi Opinion

ISLAMOFOBIA

Qani Osmani Që prej ekzistimit të njerëzimit nuk ka të ndalur lufta mes së mirës ndaj së keqes, mes drejtësisë ndaj padrejtësisë dhe mes humanizmit ndaj...

Opinion

Xhaxha Ibrahimi dhe Xhadi

Shkruan: Eljesa ISMAILI “Fto në rrugën e Zotit tënd me urtësi e fjalë të mirë. Debato me ta me atë që është më e mirë. S’ka dyshim se Zoti yt i di më së miri...

Opinion

Islamofobia, e rrënjosur thellë

Autor: Xhon Espozito Njëzetë vite nga 11 Shtatori, makineria e Islamofobisë ende punon me ritme të larta për të stigmatizuar myslimanët anembanë botës, duke...

Islamofobi Opinion

Islamo-fobia një absurditet

Imam Arber Berisha Sot ka njerëz që kan frikë edhe prej hijes së vet,por të kesh frikë nga islami,nga paqja dhe nënshtrimi ndaj Krijuesit si krijes e mangët...

Bota Opinion

Periudha e mungesës së arsyes

Artikulli i zëdhënësit të Presidencës turke, Ibrahim Kalin i publikuar në gazetën “Daily Sabah”. Në 1885, Nietzsche gjithnjë i dyshimtë dhe ikonoklastik shkroi...

Islamofobi Opinion

Pse islamofobia…?!

Nga Savash VELIU Eshtë e vërtetë se e gjithë qëllimi i sistemit laicist apo botës sekulariste është e sajuar (kurdisur) mbi tentativën e shkatërrimit të...