Etiketeismail bardhi

Kultura Opinion

EMANETI 12-VJEÇAR

“Aliun r.a. e do vetëm besimtari, ndërsa e urren vetëm hipokriti”. (Muslimi) “Ruajuni – para së gjithash – për veten, sepse atëherë edhe njerëzve do t’iu...

Opinion

HOXHA DHE INDIFERENCA

Shkruan: Ismail Bardhi Një ditëu nisa për nëpunë, i hipa autobusit, por për arsye se jam mysafir në këtë vend, e pyeta një njeri që ishte pranë meje se a...

Opinion

BOMBA ATOMIKE PËR NJË BIG-MAC

Shkruan: Ismail BARDHI Nuk e di, por më duket asgjë nuk shkon siç duhet; edhe pse kaloi frika që kishim nga gishtat e dy presidentëve që i mbanin tek “butonat...

Opinion

SËRISH GREQIA NUK NA PRANON!

PROF. DR. ISMAIL BARDHI Nuk është e kotë thënia e urtë, pavarësisht vendit dhe kombit ku thuhet ajo: “Mos bëni diçka të mbrapshtë, se ju kthehet!” Për ata të...

Opinion

NJË SHKRIM PARA YLESË

Ismail Bardhi Duke biseduar me shokun tim të dashur i kujtuam bisedat tona (të disa shokëve) prej para disa dhjetëvjeçarësh, në lidhje me ngjarjet nga fillimi...

Opinion

INNE FIL XHENNETI NEHRUN

Ismail BARDHI Allahu thotë: “… nëse e doni Allahun, ndiqeni Pejgamberin…”, ndërsa Pejgamberi a.s. ka thënë: “Po ju lë pas vetes dy gjëra të çmuara: Fjalën e...

OPINIONE