EtiketeIzrael

Bota

OKB: Izraeli duhet të japë llogari

Në një deklaratë me shkrim të lëshuar nga Komisariati i Lartë i Kombeve të Bashkuara për të Drejtat e Njeriut, thuhet se ka arritur në 42 numri palestinezëve...

Shqiperia

Faleminderit Shqipëri!

Palestina: Faleminderit Shqipëri! Pasi parlamenti i Shqipërisë rrezoi me shumice te votave kërkesën e Partisë Demokratike per te ndryshuar voten ne OKB, lidhur...

Bota Opinion

Po, Neocon-ët janë rikthyer

Nga Philip Giraldi Menjëherë në një kohëtë afërt pas periudhës shokuese dhe të shkurtër që u përjetua si pasojëe fitores elektorale presidenciale të Trump-it...

Bota

Protesta në Bruksel për Jerusalemin

Protestuesit e mbledhur në kryeqytetin Bruksel të Belgjikës protestuan ndaj vendimit të ShBA-së për njohjen e Jerusalemit si “kryeqytet i Izraelit”...

Opinion

Jerusalemi nuk është i vetmuar

nga Ibrahim Kalin. Mesazhi i zëshëm dhe i qartë i dhënë në votim në Asamblenë e Përgjithshme të OKB-së është se Jerusalemi nuk është i vetmuar dhe taktikat e...

Bota

Izraeli del zyrtarisht nga UNESCO

Kryeministri Benjamin Netanjahu udhëzoi të premten të dërguarin e posaçëm të Izraelit në Organizatën Edukative, Shkencore dhe Kulturore të OKB (UNESCO) për të...

OPINIONE