EtiketeJacques R. Pauwels

Bota Opinion

Pse SHBA-ja ka nevojë për luftë?

nga Jacques R. Pauwels Të paktën teorikisht, të pasurit dhe forcat e Amerikës supozohet të kenë qënë mbështetës të mëdhenjë tregtisë së lirë dhe kanë qënë...

OPINIONE