EtiketeJuncker

Bota

Skandal me emërimet në Komisionin Evropian

Shumë eurodeputetë shprehën indinjatë dhe zemërim të hënën për emërimin e papritur dhe të errët të Martin Selmaier, në postin më të lartë “burokratik” në...