EtiketeKadi

Bota Historia Opinion

Politikanët nuk janë engjëj

Dr. JASIR KADI Nëse bashkësia jonë e muslimanëve do të studionte historinë islame – pra, realisht ta studiojnë, dhe jo vetëm të dëgjojnë versionet e “qëruara”...

OPINIONE