Etiketekapacitetet

Rajoni

EULEX: Ide e mirë, zbatim i keq

Misioni më i madh dhe më i shtrenjtë i BE për shtetin e së drejtës në Kosovë, EULEX, ndryshon formatin dhe në të ardhmen do merret vetëm me vëzhgimin e...