EtiketeKimete Berisha

Opinion

E paturpshmja Kimete Berisha

Nga Sulejman Mehazi Sot për soti gazetare, analiste, opinioniste e kritizere që ua ha piten, (petën, si themi ne në Tetovë) jo vetëm femrave, po dhe burrave me...