EtiketeKombet

Bota

23 kombet më të fuqishme në botë

SHBA ka mbajtur pozitën e parë si kombi më i fuqishëm në botë, pavarësisht rënies së respektit ndaj lidershipit të saj. Kjo thuhet sipas US News dhe Raportit...