Etiketekombëtarë

Shqiperia

Studentët, në protestë kombëtare

Më parë, studentët kanë bllokuar rrugën për një orë në Rrugën e Elbasanit. Ndërkohë, ata kërkojnë që të shtyhet sezoni i provimeve dhe se në janar kanë marrë...