Etiketekoreanoverior

Bota

Zbulim shokues për Kim Jong -Un

Lideri koreanoverior është edukuar, nën emër të rremë, në institute private dhe publike zvicerane. Pasioni për basketbollin dhe lojërat elektronike. Nostalgjia...