Etiketekoronavirusi

Opinion

Korona virusi dhe ekonomia e Kosovës

Nga Av. Faik MIFTARI Korona virusi Covid-19 gjatë periudhës kohore të saj pa mëdyshje do të shkaktojë pasoja të mëdha për ekonominë e Kosovës në përgjithësi e...

Bota

A po shkon Italia drejt trazirave sociale?

Pas disa ditësh në mbyllje të Italisë, njerëzit në të gjithë vendin kënduan dhe luanin muzikë nga ballkonet e tyre, duke thënë se “Gjithçka do të jetë mirë”...

OPINIONE