EtiketeKosove

Rajoni

Tërnava rizgjidhet Myfti i Kosovës

Tërnava do të ushtrojë këtë detyrë edhe në 5 vitet e ardhshme dhe ky është mandati i tij i katërt në krye të Bashkësisë Islame të Kosovës. Në mbledhjen e sotme...

Opinion Rajoni

Keqkuptimi Kosovë-Turqi

Luftërat Ballkanike të fundit shekullit të 19-të dhe fillimshekullit të 20-të kanë rezultuar me tragjedi të mëdha, ku qindra e mijëra banorë myslimanë të...

OPINIONE