EtiketeKosove

Opinion Rajoni

6 apostujt e Gylenit në Kosovë

Arrestimi dhe deportimi i 6 shtetasve turq në Kosovë nga Policia e Kosovës që erdhi si rezultat i një bashkëpunimi ndërmjet AKI-së dhe Shërbimit Informativ...

Historia

73 vite nga Masakra e Tivarit

Në Tivar më 1 prill 1945 u vranë e u masakruan rreth 1700 shqiptarë, ndonëse nga kujtimet e dëshmitarëve që përjetuan këtë masakër del se ky numër mund të jetë...

Rajoni

Greqia pritet të njohë Kosovën

Agjencia e lajmeve “Sputnik” shkruan së fundmi se Greqia do të njohë së shpejti Kosovën nëse një gjë të tillë do ta kërkojë ShBA. Sipas rrjetit në fjalë ka...

Rajoni

SHBA kërcënon Kosovën me Rusinë

Amerika dhe vendet e tjera të Quint-it kanë paralajmëruar autoritetet e Prishtinës se nuk do të ndalin asnjë përpjekje të Rusisë për formimin e Gjykatës...

OPINIONE