EtiketeKryeqytet

Bota

Panorama e Moskës nga kati i 85-të (Foto)

Bukuritë e kryeqytetit të Rusisë, Moskës, janë mbreslënëse për shumë turistë të cilët për t’i parë sa më mirë, ngjiten në rrokaqiellin “Moskva – City”, shkruan...

Historia Shqiperia

Imazhe nga Çlirimi i Tiranës

Sot shënohen 74 vite nga çlirimi i Tiranës i cili shënon një moment historik. 17 nëntori 1944 konsiderohet si operacioni më i madh dhe nga më të rëndësishmit...

Opinion

Jerusalemi nuk është i vetmuar

nga Ibrahim Kalin. Mesazhi i zëshëm dhe i qartë i dhënë në votim në Asamblenë e Përgjithshme të OKB-së është se Jerusalemi nuk është i vetmuar dhe taktikat e...

Opinion

Boshti i ri në Lindjen e Mesme

nga Joschka Fischer. Rendi ndërkombëtar i pasluftës po i nënshtrohet riravijëzimeve të mëdha dhe po kështu po ndodh edhe në Lindjen e Mesme. Ndërsa dikur...