Etiketekryqi

Shqiperia

Kryqi që po merr jetët e të rinjve!

Një ditë më parë në Adriatik të Kurbinit, tre të rinj humbën jetën në një aksident tragjik. Por cili është ky vend, ku dhe më parë kanë humbur jetë njerëzish...