EtiketeKuvendi i Republikës së Kosovës

Rajoni

Kuvendi i Kosovës miraton buxhetin 2018

Kuvendi i Kosovës në një seancë të jashtëzakonshme të përfunduar mbrëmjen e të premtes shqyrtoi për herë të dytë dhe e miratoi projektligjn për buxhetin e...