Etiketelideri

Bota

Berlusconi: Lideri jam Unë

Silvio Berlusconi nuk heq dorë. Megjithë problemet e shumta personale, politike dhe shëndetësore, ish-drejuesi i Forza Italia dhe ish-kryeministër i Italisë...

OPINIONE