Etiketelidhje

Bota

Rusia ka fituar në Siri

Rusia me efikasitet mbresëlënës, fleksibilitet dhe përshtatshmërinë e veprimeve ushtarake dhe politike ka arritur të fitojë në Siri, vlerësoi revista...

OPINIONE