EtiketeLidhjes së Prizrenit

Opinion

E vërteta pa emocione

(Vështrim për librin “Dimensioni islam dhe kombëtar i Lidhjes së Prizrenit më 1878”, të autorit Nexhat Ibrahimi) Shkruan: Muhamed JASHARI, Shkup Të shumta janë...