Etiketelufta civile në Siri

Bota

Shefi i NATO-s do të vizitojë Turqinë

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg do të vizitojë Turqinë. Në Ankara Jens Stoltenberg do të vijë në 11 tetor dhe do të ketë takime me...

Bota

Presidenti Erdogan do të shkojë në ShBA

Në kuadër të vizitës në ShBA, Erdoani do të takohet me presidentin amerikan Donald Trump, me të cilin do të vlerësojë pikën e arritur në punimet për zonën e...

Bota

Rusët largohen nga Afrini

Ndërkohë që pritet fillimi i operacionit Turqisë kundër objektivave të organizatës terroriste PYD/PKK në Afrin të Sirisë, Rusia nisi të nxjerrë njësitë e saj...