EtiketeLufta I Boterore

Bota Opinion

Identitete të fragmentuara

Prof. dr. Kudret BÜLBÜL* Ku e çojnë njerëzimin përkatësitë gjithnjë e më të fragmentuara? Kur shohim epokën dhe ngjarjet që po jetojmë, në mendje na vijnë...

OPINIONE