Etiketelufta kundër DAESH

Bota

Turqia kap ‘xhelatin’ e DAESH-it

Në Shanllëurfa (Şanlıurfa) u kap nga policia terroristi i ashtuquajturi xhelati i organizatës terroriste DAESH në Siri. Ekipet e Luftës kundër Terrorit dhe të...

Bota

Ekzistenca e DAESH-it në Ballkan

Kohët e fundit, në median gjermane, mund të hasni disa artikuj ku shkruhet në lidhje me përpjekjet e organizatës terroriste DAESH për të fituar anëtarë nga...

Bota

Vazhdojnë pazarllëqet e PKK-DAESH

Anëtarët e organizatës terroriste DAESH janë liruar nga burgjet ku mbaheshin me kusht që të luftojnë kundër njësive të Ushtrisë së Lirë Siriane (ULS), e cila...